HeerlenStormtSectieA Eric Gerbers2 1041We kunnen terugkijken op mooie en gezellige eerste editie van HeerlenStormt. Waarbij we mooie samenwerkingen zijn aangegaan met diverse partijen uit Heerlen. Helaas zagen we al in 2017 dat het deelnemersaantal achter bleef bij de verwachting.

De stichting is afhankelijk van inkomsten uit deelnemersbijdrage en sponsoring om het evenement te kunnen financieren. Om een economisch verantwoord evenement te kunnen organiseren is er een forse groei van deelnemers nodig, die we niet realistisch achten voor 2018. Mede hierom is besloten om in 2018 geen nieuwe editie van HeerlenStormt te organiseren.

Wij willen gemeente Heerlen, sponsoren, partners, vrijwilligers en bestormers bedanken voor hun enthousiasme en betrokkenheid.

Storm verder tijdens DSV VenloStormt
Maar de storm gaat niet liggen! Zaterdag 9 en zondag 10 juni wordt namelijk de 5e editie van DSV VenloStormt georganiseerd. Tijdens deze editie wordt er een record aantal van meer dan 50 hindernissen opgebouwd, waaronder 15 toffe nieuwe hindernissen die je uitdagen om je grenzen nog verder te verleggen. Ook komen er hindernissen waarbij er samenwerking vereist is om aan de andere kant te komen. Kameraadschap en elkaar een hand reiken is dit jaar van extra groot belang. Daarnaast zijn er twee nieuwe onderdelen toegevoegd aan het programma, FamilieStorm: waarbij ouders en kinderen samen kunnen stormen en MiniStorm: een hindernissen stormloop voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar oud.

Reis je af naar Venlo om deel te nemen aan de 5e editie van DSV VenloStormt? Aanmelden of meer informatie? Kijk op de website www.venlostormt.nl.

JU Sponsors

ocean.png
twee-gezusters.jpg
mijnmuseum.jpg
Q-Park.jpg
van-Hooft-verkeerstechniek.jpg
TerWorm.jpg
i-trail.jpg
MarcSchattefor.png
CBS.jpg
provincie limburg.jpg
venlona.png
mi68.png
henrich.jpg
Back_on_track.jpg
nieuwenor.jpg
VenloTech.png
heerlen-logo_blauw_FC.jpg
wiertz.jpg
scouting-Berix.jpg
berden.png
hardloopshop-nl.jpg
lopers-company.jpg
DSV.jpg
thermenmuseum.jpg

Ook deelnemen aan deze stormlopen?


VenloStormt Main DSV dia
BaarloStormt Main dia
RoermondStormt Main dia