4300488Bijna 500 bestormers stonden zondag aan de start van de eerste editie van HeerlenStormt. Er waren veel bezoekers naar de stad gekomen om de bestormers te zien ploeteren door de modderbak of roetsjen van één van de waterglijbanen. Mede dankzij het zonnige weer zaten de terrassen vol.

Tijdens de eerste editie hebben zich geen noemenswaardige incidenten voorgedaan. De sfeer was gezellig.

Verbeterpunten in het parcours
Natuurlijk zijn er ook punten voor verbetering vatbaar. Zo was de bewegwijzering op meerdere plaatsen in het parcours onduidelijk. Hierdoor werd de start van de lopen voor volwassen onnodig lang vertraagd. Toen de volwassenen konden starten, liepen zij door miscommunicatie binnen de organisatie over een deel van het jeugdparcours.
Rond 16.00 uur werden de waterglijbanen uit het parcours genomen. De waterbakken liepen te snel leeg, waardoor het onverantwoord bleek om bestormers van de glijbaan te laten gaan.
Ook waren er na afloop van de stormloop te weinig medailles voor alle bestormers. Door de vele inschrijvingen die een dag voor het evenement nog binnenkwamen, waren er onvoldoende medailles besteld.

Compensatie
De organisatie gaat aan de slag met de feedback van de bestormers die is binnengekomen per e-mail en via Facebook om bij de tweede editie een betere stormloop neer te kunnen zetten. We erkennen dat er zaken fout zijn gegaan. Dit hadden we beter kunnen en moeten doen. We willen bestormers graag compenseren door jullie de mogelijkheid te bieden gratis deel te nemen aan DSV VenloStormt op 11 juni of RoermondStormt op 24 september. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Medaille
Heb je geen medaille gekregen maar wil je er toch nog eentje hebben? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en adres, dan sturen we de medaille na.

Foto’s
Een heel team van fotografen heeft foto’s gemaakt tijdens HeerlenStormt. De foto's worden de komende dagen op de website geplaatst. Op Facebook is een album met favorieten van de fotografen te vinden. Dit album wordt telkens verder aangevuld.

JU Sponsors

mi68.png
twee-gezusters.jpg
scouting-Berix.jpg
heerlen-logo_blauw_FC.jpg
DSV.jpg
ocean.png
van-Hooft-verkeerstechniek.jpg
nieuwenor.jpg
Q-Park.jpg
hardloopshop-nl.jpg
berden.png
i-trail.jpg
VenloTech.png
henrich.jpg
lopers-company.jpg
venlona.png
MarcSchattefor.png
mijnmuseum.jpg
wiertz.jpg
TerWorm.jpg
Back_on_track.jpg
CBS.jpg
thermenmuseum.jpg
provincie limburg.jpg

Ook deelnemen aan deze stormlopen?


VenloStormt Main DSV dia
BaarloStormt Main dia
RoermondStormt Main dia